La Mer Residence & Spa
DISCOVER NEWS UPDATE

Апартхотел Ла Мер е луксозен СПА хотел в Златни Пясъци от затворен тип, разположен точно на морския бряг – плаж Кабакум.
Общият му капацитет е 380 апартамента, разположени терасовидно, от които се разкрива гледка към морето или парка.
Комплекса впечатлява с красива и богата растителност, спиращи дъха морски гледки и висококачествено обслужване.

Басейн и природа
DISCOVER NEWS UPDATE

Апартхотел Ла Мер е изграден над  хълм, който се намира на плаж Кабакум в Златни Пясъци. Местоположението на хотела го превръща в парк, благодарение на зеленината която го заобикаля. Със своите цветни алеи и слънчеви тераси Апартхотел Ла Мер предоставя възможност за романтични разходки, семейни снимки с красиви гледки, спокойствие и релакс.

Освен с красива природа и красива плажна ивица,  апартхотел Ла Мер впечатлява и със своя инфинити басейн. От него се разкрива пряка гледка към морския бряг, което оставя  усещане за хармония и свобода. Благодарение на специалната му конструкция, басейнът създава илюзия за безкрайна синева.  

Beach Bar La Mer
DISCOVER NEWS UPDATE

Цветните алеи на апартхотел Ла Мер отвеждат към плажа където се намира Beach Bar La Mer. Модерно обзаведено заведение с бели тераси и комфортни шатри, разположени на пясъка. Менюто на Beach Bar La Mer е комбинация от свежи алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли, както и висококачествено кафе и топли напитки.

Ресторант Ла Мер
DISCOVER NEWS UPDATE

Основния ресторант на апартхотел Ла Мер разполага с 220 места. Закритата част на заведението е обзаведена в елегантен морски стил с капацитет от 100 места. На светла, просторна тераса с красива растителност и летен морски полъх, удобно разположени, така че са се насладите на летния морски полъх, са останалите 120 места на заведението.
Гостите на ресторанта могат да се насладят на ястия от средиземноморската кухня, както и на разнообразие от висококачествени стекове. Заведението е подходящо за семейни събирания, срещи с приятели и бизнес срещи.

Конферентни зали
DISCOVER NEWS UPDATE

Фирмените мероприятия са едни от най-важните събития за всеки бизнес.  Екипът на апартхотел Ла Мер предлага професионално отношение и опит в организацията на конференции, семинари, обучения и тиймбилдинги. На разположение за бизнес срещи са две елегантни и напълно оборудвани конферентни зали с различен капацитет и подредба. В тях ще намерите всичко необходимо от мултимедия, екран и флипчарт, до отлична озвучителна система. В непосредствена близост до залите се намира луксозно обзаведено лоби, подходящо за почивка и кафе пауза.